Kaupan alennuskoodien syöte

Zalando.fi alennuskoodit

Zalando on yksi euroopan suurimmista kenkä- ja vaatekaupoista netissä. Zalandon valtavassa valikoimassa on peräti 1300 eri brändiä ja tuotemerkkiä. Joukkoon mahtuu myös pienempiä ja harvinaisempia laatumerkkejä, joita on vaikea löytää muualta. Uusimpana tuoteryhmänä Zalandon valikoimaan ovat tulleet kenkien, asusteiden ja vaatteiden lisäksi kodinsisustustuotteet.

Zalandolla shoppaillessa sinun ei tarvitse miettiä postikuluja, koska niitä ei peritä. Zalando myöntää tuotteilleen myös pitkän palautusoikeuden: peräti 30 päivää.

http://www.zalando.fi/

 
 

Parhaat Zalando.fi alennuskoodit – Käyttäjien suosikit

Alennuskoodeja ei löytynyt

 
 

Vähemmän suositut alennuskoodit – Todennäköisesti eivät toimi, mutta kokeile silti

10% alennus yli 50€ ostoksista

Koodi:

Oheisella alannuskoodilla saat Zalandolta 10% alennuksen yli 50 euron ostoksista. Alennus koskee vain normaalihintaisia tuotteita, edun voi käyttää vain kerran, ei välttämättä koske kaikkia tuotemerkkejä, ei yhdistettävissä muihin etukuponkeihin.

100%
toimiva
  • Vanhenee: 9.3.2013

Talviurheilutarvikkeet -20%

Koodi:

Zalandolla on nyt suuri valikoima talviurheiluvarusteita 20% alennuksessa. Lunasta alennus oheisella alennuskoodilla - minimiostos 100 euroa.

100%
toimiva
  • Vanhenee: 15.2.2013

Rieker-tuotteista -20%

Koodi:

Zalandolla on nyt erä Rieker-kenkiä ja -asusteita 20% alennuksesta. Lunasta alennus oheisella alennuskoodilla - minimiostos 100 euroa.

100%
toimiva
  • Vanhenee: 18.2.2013

Kategoria:

Tagit:

 
Ohjeet